fbpx

Anmeldelser af Privathjælpen

Anmeldelser af Privathjælpen sker ofte ved, at vi bliver anbefalet fra mund til mund af nuværende kunder, der er tilfredse med den service og kvalitet vi yder hos dem.

Tilfredse kunder har sikret, at Privathjælpen har kunne vækste, siden vi startede op i Struer i 2003.

Her vil du løbende kunne se nye anmeldelser af Privathjælpen i Struer og af Privathjælpen Holstebro men du kan også se dem på Google


Anmeldelse af Privathjælpen Holstebro fra en pårørende.

Takkekort fra pårørende til en borger, der er gået bort: 

“Kære alle I ❤ Privathjælpen. Der er mange ord som kan sættes på den måde I har taget jer af far Erik på. Det vigtigste af dem alle er TAK❤
I har de smukkeste rene kærlige store hjerter med hænder der nøjagtigt passer til ❤ I er omsorgsfulde, kærlige, tryghedsskabende, tålmodige og hjertelige. Erik og Lis har hold af, og sat pris på jeres kærlige dygtige pleje, jeres anerkendende væsner, jeres nærvær og altid store hjælpsomhed. Vi er taknemmelige for at valget faldt på netop Jer og for jeres måde at være på. Tusind tak for Jer❤ og rigtig Glædelig Jul til jer alle. De kærligste hilsner os alle – familien Steffensen”.
_________________________________________________________________________________
Anmeldelse af Privathjælpen Holstebro


Vi drives af en passion

Anne og Jannie Privathjælpen

Anne og Jannie deler en passion for at yde pleje og omsorg med værdighed. De gør det ikke for profit, og tænker ikke på økonomi i hverdagen.

“Vi har en forretning, der gerne skal kunne løbe rundt, men i dagligdagen har vi det tilfælles, at vi tænker på, hvordan vi yder den bedste service og kvalitet til vores kunder” udtaler Anne.

“Vi har den samme tilgang til personalepleje, da vi begge ved, hvor vigtigt det er, at man behandler sit personale godt. De er jo vores vigtigste ressource, og når de er godt tilpas, så yder de også en ekstra god service til vores borgere. Der er jo en grund til, at vi har så mange borgere, der har valgt os som leverandør – noget må vi jo gøre rigtigt” udtaler Jannie.

Har du lyst til at vide mere om privat hjemmehjælp, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Call Now ButtonRing til Privathjælpen