fbpx

Tilkøb hjælp

medarbejder gør rent hos borger

Mange af vores borgere synes, at de får for lidt hjælp i hverdagen, og derfor vælger de selv eller deres pårørende at tilkøbe hjemmeservice. 

Som introduktionstilbud kan du i Holstebro spare 50% den første gang, hvor du tilkøber hjemmeservice. Max op til 2 timer ekstra.

Hvad kan jeg tilkøbe hjælp til?

Uanset om du er visiteret hjemmehjælp af Kommunen, eller du blot ønsker at tilkøbe hjælp til at lette din hverdag, så kan vi hjælpe dig.

Vi ønsker at gøre livet let for dig og dine pårørende. Derfor skal du blot ringe til os, når du har brug for hjælp til noget.

Der er mange muligheder for tilkøb af hjemmeservice bl.a.:

• Facetime med dine pårørende, så I kan holde kontakten.

• Hjælp til et ekstra bad, hårvask, barbering ell. anden pleje.

• Tøjvask, strygning, skift af sengetøj, luftning af hund.

• Rengøring, vinduespudsning, afrimning af fryser.

• Aflastning så pårørende har mulighed for at forlade hjemmet.

• Ledsagelse til læge, kirkegården, på indkøb eller i teatret.

• Har du brug for en, der lytter og har tid til snak og en kop kaffe.

Når du tilkøber hjælp, bliver du omfattet af vores loyalitetsservice. Vi har indgået et samarbejde med frisører, håndværkere, massører, fodplejere m.m. der sikrer dig rabat. Du betaler selv for disse ydelser, men vi booker og koordinerer det gratis for dig!

*Max op til 2 timer ekstra: Har du bestilt 2 timers hjemmeservice, så får du 2 timer ekstra uden beregning 1. gang.

Alle de ydelser vi tilbyder, kan du tilkøbe i tillæg til din hjemmehjælp – hvor meget og hvornår,  det er helt op til dig.

håndværker der arbejder

Benyt dig af håndværkerfradrag

Hvis du ønsker at tilkøbe hjælp til f.eks. rengøring, støvsugning, gulvvask, tøjvask, strygning eller lignende, så kan du benytte dig af håndværkerfradaget

Tilkøb af hjælp betragtes skattemæssigt på samme måde, som når du bestiller en håndværker til at udføre en opgave. Det er fradragsberettiget, hvilket betyder, at du sparer ca. 26% på arbejdslønnen. Du skal blot indberette de købte ydelser som håndværkerfradrag på din skatteopgørelse.

Call Now ButtonRing til Privathjælpen