fbpx

Tilkøb hjælp

3 personer hvor en får hjælp

Mange af vores borgere synes, at de får for lidt hjælp i hverdagen, og derfor vælger de selv eller deres pårørende at tilkøbe ekstra hjælp til hjemmeservice. Har du været vant til at klare dig selv, så kan det være svært at vænne sig til, når det ikke længere er tilfældet, at du kun får hjælp i kort tid til det, der giver dig værdi i hverdagen.

Hvad kan jeg tilkøbe hjælp til?

Uanset om du er visiteret hjemmehjælp af Kommunen, eller du blot ønsker at tilkøbe hjælp til at lette din hverdag i dit eget hjem, så kan Privathjælpen hjælpe dig.

Bor din familie langt væk, så er det jo dejligt, hvis du kan holde kontakten med dem evt. ved at Facetime eller Skype med dem – vi sørger for udstyret, og tager os også gerne af at aftale tidspunkt for samtalen med din familie.

Ønsker du et ekstra bad, komme ud på en gå- eller cykeltur, til at få handlet ind, eller mangler du en ledsager til en fest, så kan vi hjælpe dig. Det kunne også være hjælp til at lave dejlig hjemmelavet mad, til rengøring, oprydning, tøjvask, vande planter, tøjstrygning, fodre husdyr eller hundeluftning.

Som pårørende kan det også være, at du gerne vil have, at vi laver et observationsbesøg  eller tryghedsopkald til dit familiemedlem. Privathjælpen kan også hjælpe dig, hvis du har brug for aflastning, så du kan tage hjemmefra uden at have dårlig samvittighed. Du kan trygt overlade det til Privathjælpen at hjælpe dig eller dine pårørende.

Alle de ydelser vi tilbyder, kan du tilkøbe i tillæg til din hjemmehjælp – hvor meget og hvornår,  det er helt op til dig.

 

håndværker der arbejder

Benyt dig af håndværkerfradrag

Hvis du ønsker at tilkøbe hjælp til f.eks. rengøring, støvsugning, gulvvask, tøjvask, strygning eller lignende, så kan du benytte dig af håndværkerfradaget

Tilkøb af hjælp betragtes skattemæssigt på samme måde, som når du bestiller en håndværker til at udføre en opgave. Det er fradragsberettiget, hvilket betyder, at du sparer ca. 26% på arbejdslønnen. Du skal blot indberette de købte ydelser som håndværkerfradrag på din skatteopgørelse.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så ring på tlf. 9684 0140.

Call Now ButtonRing til Privathjælpen