fbpx

Holstebro

Pleje & omsorg med værdighed

Privathjælpen Holstebro er et privat plejefirma, der yder pleje og omsorg med værdighed.

Siden 1. oktober 2023 har vi været den eneste private leverandør i Holstebro Kommune, idet vi har vundet udbuddet, som er gældende i 5 år. Hos Privathjælpen Holstebro har vi ansat sygeplejersker, social- & sundhedsassistenter, social- & sundhedshjælpere samt omsorgsmedhjælpere. Der køres i faste teams, men ved sygdom og ferie vil der være ændringer ift. hvilken medarbejder du får besøg af. Vi har et rigtig godt samarbejde med sygeplejersker, ergoterapeuter og fysioterapeuter fra Kommunen.

Vi kan hjælpe alle borgere, der er visiteret personlig pleje eller praktisk hjælp i Holstebro Kommune helt gratis. Læs mere her!

Husk du skal kontakte Visitationen på tlf. 96114950 fra kl. 08.30 – 09.30 og fortælle dem, hvem du ønsker at få som din nye leverandør.Hvorfor skal du vælge os?

Du og dine pårørende får unik service.

“Kan varmt anbefale Privathjælpen. Vi har prøvet andre plejefirmaer og aldrig har min kære far, fået en værdig og god pleje, før vi startede ved Privathjælpen❤️ Han er så glad og tilfreds, og mærker tydeligt, at de er professionelle, varme og kærlig plejere – tusind tak for jer “🙏🏻
Anmeldelse af Pia Filtenborg, datter til Bent, som ses på billedet

• Du har en fast kontaktperson.

• Du får et fast og kompetent plejeteam.

• Du kan kontakte os akut døgnet rundt.

• Du behandles med omsorg, værdighed og respekt.

• Du kan tilkøbe hjælp med rabat: Facetime, rengøring, madlavning, tøjvask, gåtur, ekstra bad ell. hvis du blot ønsker en, der har tid til at drikke kaffe og hygge .

Privathjælpen Holstebro ejes af Jannie Lund Mortensen og Carsten Mortensen. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for de borgere, der vælger os. Omsorg, tryghed, kvalitet og unik service er de værdier, der kendetegner os i alt, hvad vi gør.

Læs anmeldelser af Privathjælpen her


Indehaver Privathjælpen Jannie Lund Gade

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt Jannie, Helle eller Jette, der sidder på kontoret i Holstebro på tlf. 9684 0140 (tast 2) eller send en mail.

Du kan også læse vores brochure her!


Få den pleje du fortjener

Du har fortjent den bedste pleje og hjælp, du kan få.

Er du vant til at kunne klare dig selv, så kan det være grænseoverskridende, at du nu har brug for hjælp til f.eks. personlig pleje. Det kræver, at du har en god relation til de medarbejdere, som indgår i dit faste plejeteam, og at du har tillid til, at de vil behandle dig med omsorg, værdighed og respekt.

Derfor har vi primært faglært personale ansat, da det sikrer en høj faglighed og kvalitet i vores arbejde. Samtidig betyder det for dig, at du altid får hjælp af en kompetent medarbejder, der har fokus på dine behov og ønsker.

Vi har et godt tværfagligt samarbejde med kommunens sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge os som din leverandør.

Vi gør meget, for at være imødekommende og fleksible, da vi ved, at det betyder meget for både borgere og pårørende.

Vores personale har gode ansættelsesvilkår, og vi er en virksomhed, der går op i at have et godt arbejdsmiljø og trivsel, for vi ved, at positive medarbejdere giver tilfredse borgere.


Tilkøb hjemmeservice 

Vi ønsker at gøre livet let for dig og dine pårørende. Derfor skal du blot ringe til os, når du har brug for hjælp til noget.

Alle kan tilkøbe hjælp, så du behøver ikke at være visiteret hjælp, for at kunne tilkøbe hjælp. Læs om mulighederne for tilkøb.

Du kan benytte dig af håndværkerfradrag og spare ca. 30% ekstra.

Call Now ButtonRing til Privathjælpen