fbpx

Privathjælpen Holstebro

Pleje & omsorg med værdighed

Privathjælpen Holstebro er et privat plejefirma, der yder pleje og omsorg med værdighed. Vi lever af tilfredse kunder, og har ydet hjælp siden 2003 til ca. 40% af alle visiterede borgere i Struer.

Fra 1. oktober 2020 kan vi også hjælpe borgere, der er visiteret personlig pleje eller praktisk hjælp i Holstebro helt gratis.

Hvorfor skal du vælge os?

• Du har en fast kontaktperson, der varetager dine behov og ønsker.

• Du får et fast plejeteam, der er faguddannet og kompetente.

• Du og dine pårørende kan komme i kontakt med os døgnet rundt.

• Du behandles altid med omsorg, værdighed og respekt.

• Du kan tilkøbe hjælp med rabat: Facetime, rengøring, madlavning, tøjvask, gåtur, ekstra bad ell. hvis du blot ønsker en, der har tid til at kaffe og hygge .

Derudover får alle vores kunder en unik hjemmeservice: Har du brug for en frisør, håndværker, fodplejer eller andet, der kommer hjem til dig, så ringer du blot til os, så booker og koordinerer vi det helt gratis!

Privathjælpen Holstebro er etableret af Jannie Lund Gade og Anne Kjærgaard. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for de borgere, der vælger os. Omsorg, tryghed, kvalitet og unik service er de værdier, der kendetegner os i alt, hvad vi gør.

Få den pleje du fortjener

Få hjælp til at facetime med dine pårørende

Uanset om du er visiteret hjælp til personlig pleje eller praktisk hjælp, så har du fortjent den bedste pleje og hjælp, du kan få.

Har du været vant til, altid at kunne klare dig selv, så kan det være grænseoverskridende, at du nu har brug for hjælp til f.eks. personlig pleje. Det kræver, at du har en god relation til de medarbejdere, som indgår i dit faste plejeteam, og at du har tillid til, at de vil behandle dig med omsorg, værdighed og respekt.

Derfor har vi primært kun social- & sundhedshjælpere og social- & sundhedsassistenter ansat, da det sikrer en høj faglighed og kvalitet i vores arbejde. Samtidig betyder det for dig, at du altid får hjælp af en kompetent medarbejder, der har fokus på dine behov og ønsker.

Hos Privathjælpen Holstebro har vi et tværfagligt samarbejde med kommunens sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge os som din leverandør. Vi gør meget, for at være imødekommende og fleksible, da vi ved, at det betyder meget for både borgere og pårørende.

Vores personale har gode ansættelsesvilkår, og vi er en virksomhed, der går op i at have et godt arbejdsmiljø og trivsel, for vi ved, at positive medarbejdere giver tilfredse borgere.


Indehaver Privathjælpen Jannie Lund Gade

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt Jannie på tlf. 9684 0140 eller send en mail.

Call Now ButtonRing til Privathjælpen