fbpx

Job

Er du vores nye medarbejder?

Privathjælpen søger jævnligt nye medarbejdere, da vi er en virksomhed i konstant vækst. Lige nu søger vi både faste medarbejdere samt ferieafløsere, så ønsker du et job, hvor du kan tjene en god løn, og kan glæde en masse borgere, så send os din ansøgning hurtigst muligt, hvor du skriver lidt om dig selv og vedhæfter relevant dokumentation, anbefalinger og CV i nedenstående formular.

  Pleje, trivsel og fleksibilitet

  Søger du job hos Privathjælpen, og bliver tilbudt en stilling, så er du sikker på, at du bliver en del af en virksomhed, der går op i personalepleje, fleksibilitet og trivsel.

   

  Vi har overenskomst med KA Pleje og FOA  hvilket sikrer, at vores ansatte har nogle rigtig gode vilkår.

   

  Seniordage i ny overenskomst

  KA Pleje og FOA har indgået en 3-årig overenskomst i 2020, der bl.a. sikrer en god løn og tillæg samt 12 seniordage.
  Retten til seniorfridage træder i kraft fra det tidspunkt, hvor medarbejderen har fire år til folkepensionsalderen.

  Hos Privathjælpen synes vi, at det er rigtig god aftale, der er blevet indgået. Det er hårdt at arbejde inden for sundhedssektoren, og derfor skal vi gøre, hvad vi kan, for at holde på vores medarbejdere, når de bliver ældre. Dette kan vi nu sikre med indførslen af seniordage. Ligeledes har vi haft et ønske om, at aften / nattillægget blev hævet, så der er en ekstra fordel ved at arbejde på dette tidspunkt.

  Personalegoder

  Vores medarbejdere har forskellige personalegoder. De bliver forkælet med gode julegaver, bonus og reception ved 10 års ansættelse, hvilket flere har haft glæde af. Derudover er vi en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, og hvor et godt arbejdsmiljø og trivsel er noget vi vægter højt. Vi er meget fleksible i forhold til ferie og fridage, og gør hvad vi kan, for at imødekomme alles ønsker.

  Vi indgår løbende aftaler med samarbejdspartnere, hvilket gør, at medarbejdere kan opnå rabatter til forskellige ting.

  Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi gør hvad vi kan, for at vise, at vi værdsætter dem.

  Bliv elev hos Privathjælpen

  Privathjælpen blev, som den første  private plejevirksomhed i region Midtjylland, i 2011 godkendt til at ansætte og uddanne social- og sundhedshjælperelever. Vil du vide, hvad vi forventer, så læs mere om, hvad det vil sige at være elev her

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Ønsker du at søge et job, så skriv lidt om dig selv og vedhæft relevant dokumentation, anbefalinger og CV i nedenstående formular.

   Call Now ButtonRing til Privathjælpen