fbpx

Loyalitetsservice

Alle der vælger Privathjælpen som leverandør, vil blive omfattet af vores loyalitetsservice. Det betyder, at har du brug for en tømrer, murer, VVS-mand, elektriker eller ønsker du at få massage, pedicure eller komme til frisør, så kan du blot ringe til os.

Rabatfordele til dig

Vi har forhandlet en rabat til dig hos alle vores samarbejdspartnere. Det unikke er, at vi tager os også af at koordinere og booke aftalerne for dig helt gratis. På den måde sparer du og dine pårørende tid, da I kun skal ringe til os, når du har brug for hjælp.

SIAM Massage

Hos SIAM Massage i Holstebro kan du forkæle dig selv med massage, pedicure eller ansigtsbehandling med rabat gennem os.


Frisør Zoom By Zoom

Zoom By Zoom i Holstebro er en frisørsalon beliggende på Struervej 17 i Holstebro. De tilbyder rabat til vores loyalitetskunder.


Tømrerfirmaet Lindhardt

Tømrerfirmaet Lindhardt kan hjælpe dig, hvis du skal have lavet nogle tilpasninger, nybyg eller renoveringer i dit hjem.


Søndergaard El

Hos Søndergaard El kan du få hjælp til at få installeret alarm eller lavet et ekstra stik, opsætning af lamper – alt i el kan de hjælpe dig med.


Byens Blikkenslager

Hos Byens Blikkenslager kan du få hjælp til at alt inden for VVS-arbejde – eks. få lavet gulvvarme, nye armaturer i badeværelser m.m.


Call Now ButtonRing til Privathjælpen