fbpx

Loyalitetsservice

Alle der vælger Privathjælpen som leverandør af hjemmehjælp, som indebærer enten personlig pleje og/eller praktisk hjælp vil blive omfattet af vores loyalitetsservice. Det betyder, at har du brug for en tømrer, VVS-mand, elektriker, nye møbler, havemøbler, parasol, lamper, gardiner, sko eller ønsker du at få massage, pedicure, komme til frisør eller har brug for nye briller, så kan du få dette med rabat.

 

Rabatfordele til dig

 

Vi har forhandlet en rabat på 5 – 25% til dig hos alle vores samarbejdspartnere. Det unikke er, at vi tager os også af at koordinere og booke aftalerne for dig helt gratis, hvis du ikke selv har mulighed for at gøre det. På den måde sparer du og dine pårørende tid, da I kun skal ringe til os, når du har brug for hjælp.

Hvis du ønsker at benytte dig af loyalitetsservice aftalerne, så oplyser du blot hos samarbejdspartnerne, at du har Privathjælpen som leverandør af hjemmehjælp.

Lapatio

Hos Lapatio kan alle vores borgere få rabat på kvalitets havemøbler og parasoller, som kan holde til at stå ude hele året, så står du og mangler eksempelvis en væghængt parasol, så er det nu du skal købe den, da rabatten kun er gældende ind til 28.02.22. Spørg din hjælper til rabatten, og få kode til brug på webshop eller ved henvendelse i butikken på Gartnerivej 37, som har åbent efter aftale. Ring ved spørgsmål eller for at aftale besøg på tlf. 8863 8823


 

Thiele

 

Hos Thiele i Holstebro, Struer og Lemvig kan alle vores borgere få rabat på briller, solbriller og øvrige produkter. Derudover tilbyder Thiele også, at komme på hjemmebesøg, hvor de tjekker lysforhold – måske er det ikke nye briller du trænger til, men blot et andet lys i dit hjem.


Jannie fra Privathjælpen indgår loyalitetsaftale med Peter fra Lampemesteren og giver hånd

 

Lampemesteren

Hos Lampemesteren i Holstebro kan alle vores borgere få rabat på et stort udvalg af deres smukke lamper. Lampemesteren er beliggende på Jeppe Schous Gade 9, 7500 Holstebro.


Hos Estate Wine paa Apotheket finder du masser af specialiteter inden for kaffe, the, øl, spiritus og lækker chokolade fra bl.a. Summerbird. Du kan også deltage i forskellige tasting arrangementer. Butikken emmer af hygge og charme, og er bestemt et besøg værd.

 


 

 

Hos Pernille

 

Har du brug for at blive klippet, så kan Pernille, der har frisørsalonen Hos Pernille komme og klippe dig i dit eget hjem – gælder borgere, der bor i både Struer og Holstebro. Du kan også selv booke tid på tlf. 20892168

 


 

 

Møblér med Kumo Holstebro

 

Hos Møblér med Kumo Holstebro kan du købe alt fra en ny sofa til seng, tæpper og lamper, og endda med en god rabat.

 


 

 

Wunderwear by Camilla

 

I butikken Wunderwear by Camilla kan du forkæle dig selv med lækkert undertøj, strømper, nattøj og badetøj.

 


 

 

Damkjær Sko

 

Hos Damkjær Sko i Struer og Holstebro har de et stort udvalg i alle slags sko, men et hit blandt vores borgere er sutsko i forskellige variationer. Disse kan nu købes med rabat, hvis du er en af vores borgere.

 


 

 

Bog & Idé Struer

 

Hos Bog & Idé i Struer kan du opnå rabat på ikke i forvejen nedsatte varer samt oplevelsesgaver.

 


 

 

Tøjeksperten Struer

 

Hos Tøjeksperten i Struer kan du købe lækkert og moderigtigt tøj. De fører bl.a. mærkerne Tommy Hilfiger, Lindberg, Bison og Matinique m.fl.

 


 

 

Restaurant Cooks

 

Ved Restaurant Cooks, der er beliggende på Enghaven 10 i Holstebro kan du få alt lige fra lækre pizzaer og pastaretter til en god bøf.

 


 

 

Restaurant Ekte

 

Nyd en god frokost eller middag på den hyggelige Restaurant Ekte, der er beliggende ved Schaumburg Hotel i Holstebro.

 


 

Jannie Gade laver loyalitetsaftale med murer Finn Rauschenberg

 

Murer Finn Rauschenberg

 

Hos murer Finn Rauschenberg kan du få lavet alt i murer- og flisearbejde med rabat gennem Privathjælpen.

 


 

Midtjysk Træfældning

Hos Midtjysk Træfældning kan du få fældet træer, få klippet hæk og få fræset stubbe med rabat gennem Privathjælpen.

 


 

SIAM Massage

 

Hos SIAM Massage i Holstebro kan du forkæle dig selv med massage, pedicure eller ansigtsbehandling med rabat gennem os.

 


 

 

Nina’s massage og coaching

 

Hos Nina’s massage og coaching kan du få en speciel geriatrisk massage, der er målrettet til ældre. Denne massage varer min. 1/2 time og styrker blodcirkulationen, øger mobiliteten, forebygger depression og afhjælper hudsult. Nina kommer gerne hjem til dig, så book en tid: tlf. 21961779.

 


 

 

Frisør Zoom By Zoom

 

Zoom By Zoom i Holstebro er en frisørsalon beliggende på Struervej 17 i Holstebro. De tilbyder rabat til vores loyalitetskunder.

 


 

 

Tømrerfirmaet Lindhardt

 

Tømrerfirmaet Lindhardt kan hjælpe dig, hvis du skal have lavet nogle tilpasninger, nybyg eller renoveringer i dit hjem.

 


 

 

Søndergaard El

 

Hos Søndergaard El kan du få hjælp til at få installeret alarm eller lavet et ekstra stik, opsætning af lamper – alt i el kan de hjælpe dig med.

 


 

 

Byens Blikkenslager

 

Hos Byens Blikkenslager kan du få hjælp til at alt inden for VVS-arbejde – eks. få lavet gulvvarme, nye armaturer i badeværelser m.m.

 


 

Loyalitetsservice aftaler indgåes løbende med nye samarbejdspartnere, og vil blive tilføjet på hjemmesiden.

 

Call Now ButtonRing til Privathjælpen