fbpx

Struer

 

Pleje & omsorg med værdighed

Privathjælpen Struer er et privat plejefirma, der yder pleje og omsorg med værdighed. Vi kan hjælpe alle borgere, der er visiteret personlig pleje eller praktisk hjælp i hele Struer Kommune helt gratis. Læs mere her!

 Få den pleje du fortjener!

3 personer hvor en får hjælp

Du har fortjent den bedste pleje og hjælp, du kan få.

Er du vant til at kunne klare dig selv, så kan det være grænseoverskridende, at du nu har brug for hjælp til f.eks. personlig pleje. Det kræver, at du har en god relation til de medarbejdere, som indgår i dit faste plejeteam, og at du har tillid til, at de vil behandle dig med omsorg, værdighed og respekt.

Derfor har vi primært kun social- & sundhedshjælpere og social- & sundhedsassistenter ansat, da det sikrer en høj faglighed og kvalitet i vores arbejde. Samtidig betyder det for dig, at du altid får hjælp af en kompetent medarbejder, der har fokus på dine behov og ønsker.

Vi har et godt tværfagligt samarbejde med kommunens sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge os som din leverandør.

Vi gør meget, for at være imødekommende og fleksible, da vi ved, at det betyder meget for både borgere og pårørende.

Vores personale har gode ansættelsesvilkår, og vi er en virksomhed, der går op i at have et godt arbejdsmiljø og trivsel, for vi ved, at positive medarbejdere giver tilfredse borgere.


 

Har du brug for et møde?

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt Winnie, Lene eller Camilla, de er at træffe på kontoret Fælledvej 7, 7600 Struer.

Du kan også ringe på tlf. 9684 0140 eller sende en mail.

 

 

Call Now ButtonRing til Privathjælpen