fbpx

Om os

Anne og Jannie Privathjælpen

I 2003 da fritvalgsordningen blev en realitet, etablerede Anne Kjærgaard Privathjælpen i Struer, og i 2020 etablerede hun en afdeling i Holstebro sammen med Jannie Lund Mortensen. Fra 1. januar 2023 ejes og ledes Privathjælpen Holstebro af Jannie Lund Mortensen og hendes mand Carsten Mortensen.

Privathjælpen yder personlig pleje og praktisk hjælp primært til ældre og handicappede borgere samt borgere med psykiske udfordringer. Vi er med vores mere end 40% andel af de visiterede ydelser i Struer Kommune, Danmarks største private leverandører målt ift. hjemmeplejeopgaver.

Vi beskæftiger sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, servicemedarbejdere og elever. Vi arbejder konstant på at være Vestjyllands mest attraktive hjemmeplejefirma,  både for borgere og medarbejdere.

Vi vægter samarbejdet med kommunerne højt,  da det sikrer vores borgere den bedste pleje, og derfor har vi et rigtig godt samarbejde med kommunens sygeplejersker, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Visionen for Privathjælpen er:

”Med det enkelte menneske i centrum, skal vi sammen gøre Privathjælpen til den bedste arbejdsplads. Vi skal gennem vores gode renommé være borgernes foretrukne valg, og det gør vi ved at være en virksomhed i udvikling, hvor service, fleksibilitet, omsorg og faglighed er i højsæde”.

Vi tilstræber at følge denne vision i hverdagen, og prøver derfor hele tiden at udvikle os, og sikre os, at vi lærer af vores fejl.

Hos Privathjælpen bliver du tilknyttet et fast plejeteam, der passer til borgerens behov for hjælp.

Vi ønsker, at vores borgere skal føle sig trygge, og derfor er det vigtigt, at der er en god relation til de medarbejdere, der kommer i hjemmet.  Vi tilrettelægger altid hjælpen i samarbejde med borgeren og pårørende.

Ved akut behov for hjælp, kan vi kontaktes døgnet rundt.

Call Now ButtonRing til Privathjælpen