fbpx

Ledige stillinger

Privathjælpen vækster i både Struer og Holstebro. Derfor har vi brug for flere varme hænder. Vi har primært kun faguddannet SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere ansat til personlig pleje, for at sikre en høj kvalitet og faglighed i vores arbejde med borgerne. Vi har få omsorgsmedhjælpere ansat til at udføre praktisk hjælp.

Ledige stillinger 

Vi søger løbende personale til både Privathjælpen i Struer og Privathjælpen Holstebro – både til faste stillinger og som afløser. Derfor er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning direkte til Struer: info@privathjaelpen.dk  og til Holstebro:  jannie@privathjaelpen.dk eller ringe på tlf. 51630810.


Vi søger en SOSU-assistent til aftenvagt eller blandet dag/aften, hvis det foretrækkes.
Læs om stillingen som SOSU-assistent til aftenvagt

Ferieafløsere

Er du ufaglært med interesse for området, uddannet social- og sundhedshjælper/assistent, studerende eller i gang med en uddannelse som sygeplejerske?

Vi søger af og til nye kolleger til at dække ferier, og derfor er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96840140 (tast 1 for Struer) eller (tast 2 for Holstebro).

Ønsker du at søge et job, så skriv lidt om dig selv og vedhæft relevant dokumentation, anbefalinger og CV i nedenstående formular.

    Call Now ButtonRing til Privathjælpen