Ledige stillinger

Personale sidder og taler_privathjælpen

Privathjælpen vækster, og har derfor ofte brug for flere varme hænder. Vi har primært kun faguddannet SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere ansat til personlig pleje, for at sikre en høj kvalitet og faglighed i vores arbejde med borgerne. Vi har få omsorgsmedhjælpere ansat til at udføre praktisk hjælp.

Ledige stillinger

Lige nu har vi flere ledige stillinger i både dagvagter og aftenvagter.

Vi mangler 2 SOSU-hjælpere ell. assistenter til en 32 t. stilling i dagvagt. Den ene stilling er på Thyholm, og derfor er der mulighed for at køre ud hjemmefra, hvis du kommer fra området. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.
Læs om stillingerne her

Vi mangler 1 SOSU-assistent med gruppekoordinatorfunktion til en 32 t. stilling primært i dagvagt og med bagvagt/arbejde hver 3. weekend. Stillingen ønskes besat pr. 01/08-20 ell. hurtigst muligt herefter.
Læs mere om stillingen her

Vi mangler 1 ansvarshavende SOSU-assistent til en fast aftenvagt på 28 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Læs om stillingen som ansvarshavende SOSU-assistent til aftenvagt her

Vi mangler 1 SOSU-hjælper til en fast aftenvagt på 28 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Læs mere om aftenvagtstillingen her

Ferieafløsere

Er du ufaglært med interesse for området, uddannet social- og sundhedshjælper/assistent, studerende eller i gang med en uddannelse som sygeplejerske?

Vi søger af og til nye kolleger til at dække ferier, og derfor er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Anne S. Højberg på tlf. 6023 3061.

Ønsker du at søge et job, så skriv lidt om dig selv og vedhæft relevant dokumentation, anbefalinger og CV i nedenstående formular.

Website (required)

Call Now ButtonRing til Privathjælpen