fbpx

Info om Covid-19 (Coronavirus)

På grund af den aktuelle situation omkring Coronasmitten i Danmark, har Privathjælpen følgende information til vores borgere og pårørende.

Det er jo en meget speciel situation Danmark og resten af verden befinder sig i lige nu, hvor det vigtigste af alt er, at vi passer på hinanden og gør alt, vi kan for at begrænse risikoen for at vores borgere og vores medarbejdere bliver smittet med COVID-19.

Derfor har Struer Kommune indført nogle tiltag der skal sikre dette mest muligt og i Privathjælpen følger vi naturligvis alle anbefalinger fra kommunen.

Det betyder, at vi har indført nødberedskab (weekenberedskab). Det betyder, at alle ikke livsnødvendige opgaver aflyses. Som udgangspunkt kan siges, at bad og rengøringer der ikke er helbredsbetingede ikke bliver udført.

Hvis man som borger eller pårørende skal forstå, hvad det konkret betyder for den enkelte, så vil alle få den hjælp, de normalt får i weekenden. Det betyder også, at de tider de normalt får hjælp i hverdagene er blevet ændret til de tidspunkter, hvor man får hjælp i weekender. Vi håber også, at der vil være forståelse for, at tiderne kan rykke sig, da vores medarbejdere er nødt til at prioritere livsnødvendige opgaver.

Vi beklager naturligvis de gener det medfører vores borgere, men vi håber på, at der er forståelse for, at disse tiltag er indført for at gøre vores yderste for at minimere smitten for borgere og medarbejdere. Det er vigtigt at understrege, at vores telefoner naturligvis er åbne så opstår der problemer, så må I endeligt ringe, så skal vi nok være behjælpelig med at få løst problemerne, ganske som vi plejer.

Vi håber meget, at I også i denne tid viser forståelse og tager godt imod vores medarbejdere, der alle sammen yder en stor indsats for at alle kan få en god og kærlig pleje også i denne specielle tid.

Til slut vil vi i Privathjælpen gerne udtrykke en stor respekt for den måde Struer Kommune håndtere situationen. Det er dejligt at være virksomhed i en kommune, der hurtigt og korrekt iværksætter tiltag der alle skal sikre, at vi i fællesskab tager hånd om vores medborgere og målrettet arbejder på at mindske udbredelsen af denne virus.

På Struer Kommunes hjemmeside kan du læse alt nødvendig information om situationen og det bliver løbende opdateret. Du kan tilgå Struer Kommunes hjemmeside ved at trykke på nedenstående link.

PAS NU RIGTIGT GODT PÅ HINANDEN!

 

https://struer.dk/nyhedsdetaljer/256277/information-om-covid-19-coronavirus

Call Now ButtonRing til Privathjælpen