fbpx
Jannie Lund Gade og Anne Kjærgaard-Privathjælpen Holstebro og Struer

Privathjælpen åbner afdeling i Holstebro

Privathjælpen ønsker at hjælpe flere borgere med at få pleje og omsorg med værdighed, og derfor udvider de med en afdeling i Holstebro.

Fra 1. oktober kan borgere, der enten er visiteret hjælp til personlig pleje eller praktisk hjælp i Holstebro Kommune vælge, at Privathjælpen Holstebro skal være deres leverandør, og helt uden omkostninger.

Tendensen er, at flere og flere vælger privat hjemmepleje frem for kommunal, og derfor har Anne Kjærgaard, der ejer Privathjælpen i Struer, valgt at indgå i et kompagniskab med Jannie Lund Gade om at åbne afdelingen i Holstebro.

Ofte ved ældre ikke, at de har et frit valg, og derfor vælger de den kommunale hjemmepleje til at starte med, men skifter sidenhen, når de finder ud af, at de kan gøre det gratis.

Fortjener omsorg og pleje
Der har været meget fokus på ældrepleje de seneste uger, og vi er rystet over den behandling, som vi har set nogle ældre er blevet udsat for. Det vil ikke komme til at ske hos os, der vil de få den omsorg og pleje, som alle, der ikke kan klare sig selv fortjener, fortæller Jannie.

Det vil være Jannie Lund Gade, der bliver den daglige leder af Privathjælpen Holstebro, og som skal sørge for at opbygge og udvikle afdelingen. Dette vil ske i samarbejde med nye medarbejdere, der skal rekrutteres, samt i samarbejde med medarbejdere fra Privathjælpen i Struer.

På den måde sikrer vi en rigtig god udnyttelse af ressourcerne, og vi vil komme til at hjælpe hinanden på tværs af kommunerne, udtaler Anne Kjærgaard.

Ønske om at blive selvstændig
Jannie har i flere år haft et ønske om at blive selvstændig, og nu hvor lejligheden bød sig, så sagde hun ja.
”Jeg har igennem de sidste 12 år været med til at opbygge og udvikle noget fra bunden, og glæder mig til, at det nu bliver mit eget firma, som jeg kan ligge alt min energi i”, udtaler Jannie Lund Gade.

Anne Kjærgaard etablerede Privathjælpen i Struer i 2003, og siden da har hun været med til at åbne afdelinger i både Herning og Holstebro. Privathjælpen har tidligere haft en afdeling, der hed Privathjælpen Holstebro – i dag kendt som Kær.dk. Anne solgte sin andel i 2014, hvor hun valgte at have 100 % fokus på Struer, men nu vender hun tilbage.

Jannie kommer fra en stilling som HR- & kommunikationschef hos Kær.dk. Dette har givet hende en god erfaring inden for plejesektoren, og overbevist hende om, at der er plads til et privat plejefirma mere i Holstebro.

Medarbejdere er den vigtigste ressource
Jannie brænder for at arbejde med mennesker. Hun går meget op i, at der er en god trivsel blandt medarbejderne. Hun har igennem de sidste 2 ½ år været i gang med en Diplomuddannelse i Ledelse, for at udvikle sine ledelseskompetencer, hvilket nu kommer medarbejderne hos Privathjælpen Holstebro til gode.

”Medarbejderne er vores vigtigste ressource til at få succes. Derfor er det vigtigt, at de føler sig værdsatte, og medinddraget i beslutninger, der vedrører dem. De skal være glade for at komme på arbejde hver dag! Selvom alle kan have en øv-dag, så er der plads og forståelse for det”, fortæller Jannie.

Unikke muligheder for hjemmeservice
Det der får kunder til at vende tilbage er, hvis de oplever, at de har fået en god service. Hos Privathjælpen i Holstebro vil vi yde en unik service og kvalitet i alt, hvad vi laver. Dette er uanset, om det er vores rengøringspersonale, SOSU-assistenten eller kontormedarbejderen, som du er i kontakt med.        Derudover kan alle, der bor i Holstebro tilkøbe hjælp hos os, selvom de ikke er visiteret noget hjælp i forvejen, og vælger de, at indgå en loyalitetsaftale, så kan de opnå rabat.

”I forbindelse med Coronapandamien har mange måtte undvære at se deres pårørende, hvilket har gjort, at de har følt sig ensomme. Vi kan hjælpe dem med at holde kontakten, bl.a. ved at Facetime med deres familie, når det passer dem. Derudover tilbyder vi, at man kan booke en frisør eller håndværker, der kommer hjem til borgeren – dette er blot et lille udpluk af Privathjælpens hjemmeservice, udtaler Jannie Lund Gade.


Call Now ButtonRing til Privathjælpen